SZOVA Nonprofit Zrt.

Ingatlankezeléssel, vagyonhasznosítással és városgazdálkodással kapcsolatos szolgáltatásokat végzünk önkormányzatokkal, gazdasági szervezetekkel, társasházakkal, magánszemélyekkel kötött megállapodások alapján.

Múlt

A cég egyszemélyes tulajdonosa Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata. A társaság a jogelődökkel együtt már több mint 50 éve lát el Szombathelyen városüzemeltetéssel kapcsolatos feladatokat.

Üzemeltetés

A SZOVA Nonprofit Zrt. üzemelteti a Műjégpályát, a Tófürdőt, a Kalandvárost, és a fizető autóparkolókat.

Aktuális

A Benedek Elek utca is megtisztult

Folytatódott a komplex parkolótakarítás csatornatisztítással, parkfenntartással és a parkolóhelyek újrafestésével a Benedek Elek utca 7-14-nél.

Köszönjük a közterület-felügyelet és a Szompark Kft. munkáját, valamint a lakók és az autósok türelmét!

Szombathelyért dolgozunk!
 


A Mesevár Óvodában jártunk

A SZOVA Nonprofit Zrt. kezdeményezésére jött lére a Környezetvédelem és szemléletformálás nevű projekt, mellyel főként óvodákba és közösségi rendezvényekre látogatnak el munkatársaink.

A környezettudatos nevelést nem lehet elég korán kezdeni, ezért interaktív, mesés előadásokkal és kézműves foglalkozásokkal próbáltuk meg felhívni a gyermekek figyelmét a szombathelyi Mesevár Óvodában a környezetvédelem és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára.

Közösen barkácsoltak is a kicsik: számtalan kreatív újrahasznosítási lehetőség létezik, ilyen például, hogy vécépapírgurigából mókás állatfigurákat lehet alkotni.

A programmal egyidejűleg kiállítást is szerveztek, amely a Játszd újra nevet kapta. A legötletesebb alkotásokat díjazzák az oviban, de minden résztvevő kap oklevelet, ajándékot. Galériánkban a kiállításról is láthatnak egy kis ízelítőt. Kattintson tovább a képekért!

 

Folyamatosan tisztítjuk Szombathely útjait, parkolóit

Komplex parkolótakarítás csatornatisztítással, parkfenntartással és a parkolóhelyek újrafestésével a Benedek Elek utca 3-6-nál és a Váci Mihály utcai orvosi rendelőnél.

Köszönjük a közterület-felügyelet és a Szompark Kft. munkatársainak segítségét, valamint a lakók és az autósok türelmét!

Szombathelyért dolgozunk!
 


Megtisztultak és megszépültek a buszmegállók

A SZOVA Nonprofit Zrt. munkatársai rendbe tettek két derkovitsi buszmegállót.

Kollégáink lefertőtlenítették és kitakarították a Váci Mihály utca 7-9. és a Szűrcsapó u. 8-10. előtt lévő buszmegállókat.

Szombathelyért dolgozunk!
 


1 2 3 4 5 6 7 8 ..

Közzététel

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. tv. alapján a SZOVA Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság az elektronikus közzétételi kötelezettségét az alábbiak szerint teljesíti.

2009. évi CXXII. törvény
végrehajtásával kapcsolatos közzététel

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok működésének átláthatóbbá tételéről.
További részletek »

Pályázatok