SZOVA Nonprofit Zrt.

Ingatlankezeléssel, vagyonhasznosítással és városgazdálkodással kapcsolatos szolgáltatásokat végzünk önkormányzatokkal, gazdasági szervezetekkel, társasházakkal, magánszemélyekkel kötött megállapodások alapján.

Múlt

A cég egyszemélyes tulajdonosa Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata. A társaság a jogelődökkel együtt már több mint 50 éve lát el Szombathelyen városüzemeltetéssel kapcsolatos feladatokat.

Üzemeltetés

A SZOVA Nonprofit Zrt. üzemelteti a Műjégpályát, a Tófürdőt, a Kalandvárost, és a fizető autóparkolókat.

Aktuális

Pályázati felhívás eszközök értékesítésére

A SZOVA Nonprofit Zrt. (9700 Szombathely, Boglárka u. 2., Tel.: 06-94/900-450, e-mail: titkarsag@szova.hu) nyilvános, egyfordulós, tárgyalás nélküli pályázati eljárás keretében értékesíti a tulajdonában lévő, üzemeltetésből kivont eszközeit, melyekre vonatkozóan adásvételi szerződést kíván kötni:
 
MAN 15.163 LRK típusú tehergépkocsi

GF E280 típusú mélyásó szerelék, hidraulika kiépítéssel a bontókalapácshoz, MH 90S bontókalapács felfogatóval a mélyásó szerelékre, 2 db véső

A pályázati felhívás és a műszaki szakértői vélemény - mely tartalmazza az eszközök fényképeit is - megtekinthetők a társaság honlapján - www.szova.hu - a pályázati felhívás menüpont alatt.

Az értékesítésre szánt eszközök megtekinthetők a társaság telephelyén.
Időpont egyeztethető az alábbi telefonszámokon:
- MAN 15.163 LRK típusú tehergépkocsi: Kelemen József Tel: 06 20/257-8010
- GF E280 típusú mélyásó szerelék és tartozékai: Porpáczy László Tel: 06 20/257-5057
 
A pályázat beadási határideje: 2024. április 29. hétfő 10.00 óra.

Elkészült az Alkotás utcai buszmegálló

Tegnap munkatársaink befejezték a korábban ideiglenesen kijelölt Alkotás utcai buszmegálló kiépítését a városból kifelé menetirányban.

Ezentúl biztonságosan lehet le- és felszállni az Éhen Gyula parknál.

Szombathelyért dolgozunk!
 


Újra működnek az érintésmentes kártyás terminálok

A SZOVA Nonprofit Zrt. parkolási csoportja tájékoztatja a tisztelt gépjárművezetőket, hogy a Szombathely belvárosában lévő 13 db PayPass-os terminállal rendelkező automatán az érintésmentes kártyás fizetési lehetőség újból elérhető! 

Köszönjük türelmüket.

Az oladi városrészen folytatódott a tavaszi utcatakarítási akció

A SZOVA NZrt. és a Szompark Kft. a szokásos, előre ütemezett feladataikon kívül az önkormányzat kezdeményezésére együttesen végez átfogó utcatakarítást a város különböző pontjain a tavaszi időszakban is. Ilyenkor nemcsak az útszegélyek, útpadkák, hanem a csatornák is megtisztulnak.
 
A szombathelyi közterület-felügyelet munkatársainak segítségével zárták le a Kassák Lajos és Bakó József utcák egyes szakaszain lévő parkolókat, így azokat a részeket is sikerült megtisztítani, amelyeket máshogy nem lenne lehetséges. Takarítás közben a SZOMPARK Kft. fametszési és parkfenntartási munkákat végzett.

A takarítási munkálatokat követően munkatársaink újrafestették az érintett szakasz parkolóhelyeit is.

A munkálatokat - kedvező időjárás esetén - az oladi városrész további részein folytatjuk.

Szombathelyért dolgozunk!
 


..3 4 5 6 7 8 9 10 ..

Közzététel

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. tv. alapján a SZOVA Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság az elektronikus közzétételi kötelezettségét az alábbiak szerint teljesíti.

2009. évi CXXII. törvény
végrehajtásával kapcsolatos közzététel

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok működésének átláthatóbbá tételéről.
További részletek »

Pályázatok