SZOVA Nonprofit Zrt.

Ingatlankezeléssel, vagyonhasznosítással és városgazdálkodással kapcsolatos szolgáltatásokat végzünk önkormányzatokkal, gazdasági szervezetekkel, társasházakkal, magánszemélyekkel kötött megállapodások alapján.

Múlt

A cég egyszemélyes tulajdonosa Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata. A társaság a jogelődökkel együtt már több mint 50 éve lát el Szombathelyen városüzemeltetéssel kapcsolatos feladatokat.

Üzemeltetés

A SZOVA Nonprofit Zrt. üzemelteti a Műjégpályát, a Tófürdőt, a Kalandvárost, és a fizető autóparkolókat.

Aktuális

Tájékoztatás a lomtalanításról

Tisztelt Ügyfeleink!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2024-ben meghirdetett lomtalanítási akciónk Szombathelyen a Százhold, a Szőlős, a Gyöngyöshermán, a Szentkirály, a Keleti városrészek (Éhen Gyula lakótelep, Bébictelep, Picktelep) illetve Zanat területén lezárult.
A többi városrészen a lomtalanítás 2024. második félévében fog megtörténni.
 
A pontos időpontokról és az egyéb tudnivalókról 2024. június 15-ig tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot.
A lomtalanítási akció fennmaradó körzetei és az egyes körzetekhez tartozó időpontok társaságunk folyamatosan frissülő weboldalán www.szova.hu, illetve Facebook oldalán, valamint a Savaria Fórumban lesznek elérhetőek.
Kérjük, hogy a lomtalanítással kapcsolatos hiteles információkért keressék munkatársainkat:

  • személyesen a SZOVA Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálatán (Szombathely, Kőszegi utca 13.)
  • telefonon: + 36 94 900 475
 
Megértésüket köszönjük!

Építjük a parkolókat a Stromfeld lakótelepen

Haladnak a SZOVA Nonprofit Zrt. munkatársai a parkolóépítési munkálatokkal a Stromfeld lakótelepen.

A harmadik félkörívben tegnap megtörtént a térkövezés, ezt követően még a járdaszakaszt fogjuk újraaszfaltozni. Csütörtökön készen is leszünk ezen a helyszínen, így jövő héten már a második félkörív parkolóinak térkövezésére is sor kerülhet, így reményeink szerint legkésőbb az április 8-i héten pedig befejeződnek munkálatok.

Így a 2022. decemberében átadott 13 db parkolóhellyel együtt összesen 25 db új parkolóhelyet tudunk kialakítani a lakótelepen anélkül, hogy a lakók által ültetett és gondozott fákhoz hozzányúlnánk a garázssorok másik végében.

Szombathelyért dolgozunk!
 

A Markusovszky utcában folytatódott a tavaszi utcatakarítási akció

A SZOVA NZrt. és a Szompark Kft. a szokásos, előre ütemezett feladataikon kívül az önkormányzat kezdeményezésére együttesen végez átfogó utcatakarítást a város különböző pontjain a tavaszi időszakban is. Ilyenkor nemcsak az útszegélyek, útpadkák, hanem a csatornák is megtisztulnak.

A szombathelyi közterület-felügyelet munkatársainak segítségével zárták le március 26-án a Markusovszky utca déli szakaszán lévő parkolókat, így azokat a részeket is sikerült megtisztítani, amelyeket máshogy nem lenne lehetséges. Takarítás közben a SZOMPARK Kft. fametszési és parkfenntartási munkákat végzett.

A takarítási munkálatokat követően kollégáink újrafestették az érintett szakasz parkolóhelyeit is.

A munkálatokat - kedvező időjárás esetén - a héten folytatják a SZOVA NZrt. munkatársai a Kőrösi Csoma Sándor utcában.
 Elkészült a buszmegálló- és járdafelújítás a Demeter utcában

A SZOVA Nonprofit Zrt. munkatársai meghosszabbították a buszmegállót, kiépítették a leszállóperont és kicserélték a szegélyköveket, valamint a buszmegállót összekötöttük a Metro áruházhoz vezető járdaszakasszal.

Szombathelyért dolgozunk!
 


..4 5 6 7 8 9 10 11 ..

Közzététel

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. tv. alapján a SZOVA Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság az elektronikus közzétételi kötelezettségét az alábbiak szerint teljesíti.

2009. évi CXXII. törvény
végrehajtásával kapcsolatos közzététel

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok működésének átláthatóbbá tételéről.
További részletek »

Pályázatok