ZÖLDHULLADÉKGYŰJTÉS

Tisztelt szombathelyiek, táplánszentkeresztiek és vasszécsenyiek!

2021. január elsejétől országszerte TILOS a zöldhulladék égetése. Helyette a vegetációs időszakban havi egy alkalommal, díjmentesen elszállítjuk a háztartásaikban keletkező zöldhulladékot.

Zöldhulladéknak minősül a kertben vagy kertészeti tevékenység során képződő növényi eredetű települési hulladék, amely képes önmagától, tehát mindennemű külső tényező nélkül a biológiai lebomlásra. Ilyenek a fák, bokrok, nyesedékek, fűnyírás során keletkező zöldhulladék, falevél, és a konyhakerti hulladékok.

A szolgáltatás igénybevétele regisztrációhoz kötött.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy 2024-ben is érvényes marad a korábbi években kibocsátott zöldhulladék matrica.

Annak, aki már regisztrált a rendszerbe, és rendelkezik matricával, nincs tennivalója, a korábbi, 2021, 2022, 2023 feliratú edénymatricával is elszállítjuk a megfelelő módon kihelyezett zöldhulladékát. Ha a matrica esetlegesen megsérült vagy elhasználódott, a SZOVA Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálatán lehet újat igényelni.

Aki újonnan szeretné igénybe venni a szolgáltatást, a lenti REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPON teheti meg, vagy jelezheti szándékát az alábbi elérhetőségeken:
☎️ : 94/900-475,
cím: SZOVA Nonprofit Zrt., 9700 Szombathely, Kőszegi utca 13. szám.

Az egyes körzetekhez tartozó szállítási időpontokról az alábbi linken tájékozódhat:
Zöldhulladékgyűjtés időpontjai Szombathelyen
Zöldhulladékgyűjtés vidéken

Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy eldönthessék, igénybe kívánják-e venni zöldhulladékgyűjtést. Kérjük, kattintsanak IDE és olvassák el a szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatást! 
REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP
 

Vásárol-e 120 literes gyűjtőedényt a SZOVA Nonprofit Zrt-től?

igen nem


*Regisztrációkor kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel, amennyiben a zöldhulladék gyűjtőt nem a bejelentett utcában lévő kapubejáró felől szeretnék kihelyezni a közterületre (pl. sarokházak esetén). Köszönjük!

A zöldhulladék gyűjtésével és szállításával kapcsolatos tájékoztatást elolvastam, a benne foglaltakat tudomásul vettem.
Regisztrálok a zöldhulladék-gyűjtés szolgáltatásra.
Hozzájárulok az üzenetem elküldése során megadott személyes adataimnak az Adatkezelési tájékoztatóban meghatározott célból és ideig történő kezeléséhez


Az űrlap elküldéséhez kérem húzza át az alábbi kapcsolót balról jobbra.